Vinul

Apogeum

Creat la Tohani, premiat cu aur la Bruxelles.
APOGEUM este un vin care, de 3 ani, a surprins, a bulversat, a încântat și – cel mai important – a confirmat dorința unui om de a crea din soiul nostru național reprezentativ, Feteasca Neagră, un vin de geniu.

Principele Radu

Creat la Tohani, premiat cu aur la Madrid.
Cu semnătură regală și apreciat de cei mai fini cunoscători, Principele Radu este un Merlot 100% produs din "via regală" de 0,7 ha din Tohani și vinificat in cel mai pur stil bordolez. Un vin foarte cizelat, cu puternice senzații de fructe supracoapte și cu o discretă influență a lemnului din baric, Principele Radu este vinul-omagiu al excelenței și tradiției.

Valahorum

Creat la Tohani, premiat cu argint la Bruxelles.
Vin cu semnificații adânci, Valahorum, Essence de Roumanie, a fost creat pentru a onora și celebra zona Valahiei, unul din izvoarele esențiale ale istoriei noastre naționale. Este, în același timp, vinul alb prin excelență al Tohaniului. O întâlnire fericită a lumii vechi și lumii noi, Valahorum a fost creat din inspirația româno-sudafricană a echipei de oenologi de la Tohani: Ion Marin, Albertus Vad Der Merwe și Dan Dorneanu au încântat și au surprins cu această împletire armonioasă a trei soiuri de struguri: Chardonnay, Sauvignon Blanc și Tămâioasă Românească.

Gama Cuvée

Gama contine trei vinuri pline de pasiune, emoție și noblețe, transpuse cu măiestrie de oenolog în trei asamblaje perfecte, sub o etichetă-omagiu.
Marile povești de iubire nu se scriu într-o singură nuanță. Dimpotrivă, ele sunt complexe, surprinzătoare, intense. Gama Cuvée este gama dedicată iubirii ce a marcat istoria Tohaniului și a familiei regale a României, atunci când Principele Nicolae s-a căsătorit cu Ioana Doletti în inima podgoriei din Dealu Mare.

Moşia De La Tohani Special Reserve – Copacul Vietii

Via este, poate, una dintre cele mai puternice reprezentări ale vieții.
Palpitând de forță creatoare, armonizându-se cu ciclurile vii ale naturii, aratându-ne, an de an, ce înseamna nașterea, creșterea, rodul, sensul, via a fost dintotdeauna maestrul necuvântător al oamenilor de la Tohani. I-am dedicat un vin special, pentru care am ales o transpunere artistică a simbolului universal al devenirii și evoluției, într-o compoziție de autor (Ciprian Vrabie – Pomul Vieții).

Princiar

Vinurile gamei Princiar reprezintă cea mai sinceră expresie a soiurilor de struguri din care sunt produse.
Ele aduc în pahare note de voie bună și plăcere, prin aromele fructoase sau florale, prin corpolență sau prin prospețime. Sunt vinuri nobile, născute din iscusința vinificatorilor Cramei Tohani, pentru a recrea farmecul festinurilor de altădată.

Siel

Produs din 7 soiuri de struguri albi, Siel lanseaza un trend nou in piata: vinuri echilibrate cu arome moderne, ce reflecta stilul de lume noua al oenologului Albertus Van Der Merwe. Alb sec si aromat, definit de stilul de “lume noua” utilizat in vinificare.
Printre aromele de fructe exotice, pline și rotunde, se afiseaza discret o floralitate varatica de tei, cu note de gutui si polen. Gust ce aminteste de vara, unde soiurile autohtone canalizeaza traficul aromelor spre o experienta sonzoriala plina si intensa. Galben pai intens, cu reflexii verzui. Prospetimea anului se deosebeste inca din olfact, definit de senzatii de gutuie si citrice. Floralitate dominant varatica cu senzatii de soc si flori de migdal. In gust, aromaticitatea, plaseaza SIEL in zona fructelor exotice și a florilor de vara.

25% reducere!

Inregistreaza-te acum si primesti un cupon de discount pentru prima comanda

 

Livrare gratuita la comenzile de peste 150 RON