Regulament Shop

Regulament Shop Tohani România

 

Prezentul document reprezintă o reglementare a relației utilizator – producător, privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.tohaniromania.com. Orice contact cu Shop-ul Tohani România reprezintă acordul mutual de respectare a termenilor și condițiilor prezentului regulament.

 

Raporturile comerciale dintre cumparator si www.tohaniromania.com/shop sunt reglementate oficial de Ordonanța de Urgență nr 34/2014, privind drepturile consumatorului în cadrul contractelor incheiate la distanță cu profesioniștii.

 

Site-ul www.tohaniromania.com/shop este proprietatea SC TOHANI DISTRIBUTIE SRL, cu sediul in Gura Vadului, 107 300, jud Prahova, ORC J29/1937/2012, CIF RO 31040544, înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal, nr notificare 2447/2016.

 

Shopul Tohani România își rezervă dreptul de rectificare a ofertelor, a condițiilor și informațiilor acestui site, fără a oferi vreo notificare scrisă clienților săi.

 

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit sau transmis în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații, urmată de orice utilizare în scop comercial, care depășește sfera copiei private, reglementate de lege, sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prelabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o încălcare a termenilor și condițiilor și se soluționează de către Instanța Judecătorească din România.

 

Modalitate de transport:

 

Atât pentru comenzile din București, cât și din țară, transportul este GRATUIT, doar pentru comenzi mai mari de 150 lei, TVA inclus. Se vor percepe taxe separate pentru Zona 1 (localități aflate la o distanță cuprinsă între 20 – 50 km față de depozitele CARGUS) și Zona 2 (localități aflate la o distanță mai mare de 50 km față de depozitele CARGUS).

 

Pentru comenzi mai mici de 150 lei, TVA inclus, taxa de transport este de 16 lei (fara TVA) pentru primul kilogram, după care se adaugă 1 leu (fara TVA) pentru fiecare kilogram suplimentar. *

*greutatea medie a unei sticle standard de vin de 0.75 l fără ambalaj este de aproximativ 1.5 kilograme.

 

Pentru Bucuresti, termenul de livrare este de 24 – 48 ore, iar pentru alte orașe 72 – 96 ore.

 

Coletul se expediază prin CARGUS Curier, disponibil si pe site-ul https://www.urgentcargus.ro/

 

Nu se efectuează livrări sâmbătă și duminică, programul de livrări fiind de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 18.00.

 

Expediția se va face din depozitul de la Gura Vadului.

 

POLITICA DE RETUR

 

Atunci când plasați o comandă de pe Shopul Tohani România, să verificați cu maximă atenție produsul,  caracteristicile acestuia, stocul disponibil precum și cantitatea dorită.

 

Dacă ești nemulțumit de produsele cumpărate de pe www.tohaniromania.com/shop și vrei să renunți la cumpărare și implicit să primești banii înapoi, poți să aplici pentru procedura de retur a produselor în max 10 zile lucrătoare, conform dispozițiilor Ordonanței de Guvern nr 130/2000, privind protecția consumatorilor la incheierea și executarea contractelor la distanță. Procedurile de retur ale oricărui produs achiziționat se pot face doar în scris pe adresa de e-mail sales@domeniiletohani.com.

 

Dreptul de retur în 10 zile lucrătoare se adresează doar clienților care au achiziționat produse online de pe site-ul www.tohaniromania.com/shop.

 

Clientul are dreptul de a renunța unilateral la contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea unui motiv.

 

Conform Ordonanței nr 130/2000, consumatorul este răspunzător de achitarea cheltuielilor aferente returnării produselor către comerciant.

 

Dreptul la renunțare la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.

 

Rambursarea sumelor se face în cel mult 30 zile de la data denunțării contractului de către consumator.

 

Excepții de la dreptul de renunțare la cumpărare

 

Sunt exceptate de la dreptul de renunțare la cumpărare

 • furnizarea de vinuri personalizate, în mod clar, conform specificațiilor primite;
 • furnizarea de vinuri sigilate care au fost desigilitate de consumator;
 • furnizarea de vinuri al căror preț a fost convenit în momentul comenzii, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 zile și a căror valoare reală depinde de fluctuațiile de pe piață pe care profesionistul nu le poate controla;
 • depozitarea necorespunzătoare a vinurilor de către consumator.*

 

*Condițiile minime ale spațiului de depozitare astfel încât vinul achiziționat să își păstreze proprietățile inițiale sunt:

 • să permită o întreținere și igienizare adecvată;
 • să prevină accesul și înmulțirea dăunătorilor;
 • să prevină contaminarea vinurilor cu mirosuri neplăcute și substanțe care le-ar modifica calitățile organoleptice;
 • să asigure un mediu care să prevină multiplicarea bacteriilor acetice, a mucegaiurilor, controlul temperaturilor și umidității;
 • depozitarea vinurilor îmbuteliate se face în spații închise, uscate, unde este asigurată o temperatură controlată de max 20° C (ideal este să se păstreze vinul la temperaturi de 5-15° C)
 • umiditatea relativă a aerului trebuie să aibă valori cuprinse între 60 – 80%;
 • spațiile de depozitare trebuie să fie cât mai întunecate, lipsite de lumină.

 

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm sa ne contactați pe e-mail la sales@domeniiletohani.com

 

FRAUDA

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului este necesară crearea unui cont personal. Prin crearea contului declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului și a alor date de accces.

 

În cazul în care securitatea contului pe care îl deschideți este compromisă, trebuie să anunțați administratorul site-ului la adresa de e-mail sales@domeniiletohani.com.

 

www.tohaniromania.com/shop nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

 

LITIGII

 

Prin folosirea site-ului www.tohaniromania.com/shop utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare, și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatorii și administratorii website-ului  www.tohaniromania.com/shop și asociații/partenerii/afliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte, se va incerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță judecătorească, în conformitate cu legile române în vigoare.

 

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

SC TOHANI DISTRIBUȚIE SRL este înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrătorilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 2447/2016 și prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin prezentul formular în scopuri de – reclamă, marketing, publicitate și servicii de comunicații electronice.

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, SC TOHANI DISTRIBUȚIE SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

 

Prin completarea datelor în formularul de creare al contului vă exprimați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale comunicate să fie incluse în baza de date a  SC TOHANI DISTRIBUȚIE SRL,  înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrătorilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 2447/2016, să fie stocate, utilizate și prelucrate de către  SC TOHANI DISTRIBUȚIE SRL în vederea derulării activităților comerciale între părți, însemnând, fără a se limita la prelucrarea, evoluția și starea comenzilor, livrării produselor comandate, transmiterea de mesaje non-comerciale și de tip administrativ (schimbări în site, contul de utilizator, etc).

 

Informațiile furnizate sunt destinate utilizării de către  SC TOHANI DISTRIBUȚIE SRL și sunt comunicate numai partenerilor contractuali ai acesteia în vederea îndeplinirii obligațiilor comericiale față de cumpărător (companii de curierat, servicii de plată/bancare, etc). Refuzul dumneavoastră în acest sens determină imposibilitatea prelucrării comenzilor și a furnizării produselor comandate.

 

De asemenea, sunteți de acord să primiți informații despre produsele, promoțiile și evenimentele și concursurile organizate de  SC TOHANI DISTRIBUȚIE SRL și/sau împuterniciții acesteia (furnizori servicii de marketing, telemarketing, de publicitate sau alte servicii), în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora. În cazul în care nu doriți să primiți informașii cu caracter promoțional din partea  SC TOHANI DISTRIBUȚIE SRL  și/sau împuterniciții acesteia, vă rugăm să debifați acest acord înainte de a trimite formularul online. Datele dvs pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Prin citirea prezentului document ați luat la cunoștință faptul că vă sunt respectate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul la acces la date, dreptul la intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa Justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera citrculație a acestor date.

 

CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATE

 

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii in condiții optime a serviciilor asociate site-ului www.tohaniromania.com

 

De asemenea, datele în timpului procesului de comandă sunt transmise într-un mediu criptat, folosind o conexiune SSL (128 biti).

 

ÎNSCRIERE CA MEMBRU

 

Înscrierea în shop-ul Tohani România se face prin completarea formularului de înscriere – acesta este disponibil online pe site-ul www.tohaniromania.com. Informațiile furnizate în acest formular trebuie să fie corecte și complete; în cazul furnizării unor informații false sau incomplete  SC TOHANI DISTRIBUȚIE SRL își rezervă dreptul să refuze sau să anuleze calitatea de membru.

 

Pot deveni membri ai Shop-ului Tohani România doar persoanele care au vârsta minimă de 18 ani (împlinită la data înscrierii) și care au domiciliul în România.

 

Pentru toate persoanele înscrise se vor colecta următoarele date – numele complet, data nașterii, adresa poștală și adresă e-mail. Pentru efectuarea livrărilor și înmânarea cadourilor se va solicita adresa de livrare și un număr de telefon pentru programarea livrării.

 

Beneficii membru Shop Tohani România (la simpla înregistrare)

 • beneficiază de 10 % discount pentru comenzi cumulate si finalizate in decursul unui an care depășesc suma de 1500 lei. Discountul crește la 15% la comezi cumulate peste 2500 lei și 20% la comenzi peste 4000 lei.
 • beneficiază de informații și oferte speciale pentru acest grup.
 • Atentie! Promotiile nu se cumuleaza.

CONDITII DE LIVRARE

Comenzile se pot efectua:

Online via e-mail: sales@domeniiletohani.com

Telefonic:

 • 0745.148.003

Programul de lucru:

luni – vineri: 09.00 – 18.00

sâmbătă și duminică: închis

 

Modalitate de transport:

 

Atât pentru comenzile din București, cât și din țară, transportul este GRATUIT, doar pentru comenzi mai mari de 150 lei, TVA inclus. Se vor percepe taxe separate pentru Zona 1 (localități aflate la o distanță cuprinsă între 20 – 50 km față de depozitele CARGUS) și Zona 2 (localități aflate la o distanță mai mare de 50 km față de depozitele CARGUS).

 

Pentru comenzi mai mici de 150 lei, TVA inclus, taxa de transport este de 16 lei (fara TVA) pentru primul kilogram, după care se adaugă 1 leu (fara TVA) pentru fiecare kilogram suplimentar. *

*greutatea medie a unei sticle standard de vin de 0.75 l fără ambalaj este de aproximativ 1.5 kilograme.

Pentru Bucuresti, termenul de livrare este de 24 – 48 ore, iar pentru alte orașe 72 – 96 ore.

Coletul se expediază prin CARGUS Curier, disponibil si pe site-ul https://www.urgentcargus.ro/

 

Nu se efectuează livrări sâmbătă și duminică, programul de livrări fiind de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 18.00.

 

Expediția se va face din depozitul de la Gura Vadului.

 

Costul transportului

 

Se calculează în funcție de greutatea coletului. *

 

Primul kilogram se calculează la 16 lei (fara TVA), adăugțndu-se 1 leu (fara TVA) pentru fiecare kilogram suplimentar.

Plata se poate face ramburs, în cont colector, pentru care se percepe un cost suplimentar de 5 lei.

 

Preturile afisate pe site pentru produse includ TVA.

 

Înainte de a face o comandă, va rugăm să citiți și termenii și condițiile stipulate în Regulamentul Shopului Tohani România.

 

 

 

 

POLITICA DE RETUR

 

Atunci când plasați o comandă de pe Shopul Tohani România, să verificați cu maximă atenție produsul,  caracteristicile acestuia, stocul disponibil precum și cantitatea dorită.

 

Dacă ești nemulțumit de produsele cumpărate de pe www.tohaniromania.com/shop și vrei să renunți la cumpărare și implicit să primești banii înapoi, poți să aplici pentru procedura de retur a produselor în max 10 zile lucrătoare, conform dispozițiilor Ordonanței de Guvern nr 130/2000, privind protecția consumatorilor la incheierea și executarea contractelor la distanță. Procedurile de retur ale oricărui produs achiziționat se pot face doar în scris pe adresa de e-mail sales@domeniiletohani.com.

 

Dreptul de retur în 10 zile lucrătoare se adresează doar clienților care au achiziționat produse online de pe site-ul www.tohaniromania.com/shop.

 

Clientul are dreptul de a renunța unilateral la contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea unui motiv.

 

Conform Ordonanței nr 130/2000, consumatorul este răspunzător de achitarea cheltuielilor aferente returnării produselor către comerciant.

 

Dreptul la renunțare la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.

 

Rambursarea sumelor se face în cel mult 30 zile de la data denunțării contractului de către consumator.

 

Excepții de la dreptul de renunțare la cumpărare

 

Sunt exceptate de la dreptul de renunțare la cumpărare

 • furnizarea de vinuri personalizate, în mod clar, conform specificațiilor primite;
 • furnizarea de vinuri sigilate care au fost desigilitate de consumator;
 • furnizarea de vinuri al căror preț a fost convenit în momentul comenzii, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 zile și a căror valoare reală depinde de fluctuațiile de pe piață pe care profesionistul nu le poate controla;
 • depozitarea necorespunzătoare a vinurilor de către consumator.*

 

*Condițiile minime ale spațiului de depozitare astfel încât vinul achiziționat să își păstreze proprietățile inițiale sunt:

 • să permită o întreținere și igienizare adecvată
 • să prevină accesul și înmulțirea dăunătorilor
 • să prevină contaminarea vinurilor cu mirosuri neplăcute și substanțe care le-ar modifica calitățile organoleptice
 • să asigure un mediu care să prevină multiplicarea bacteriilor acetice, a mucegaiurilor, controlul temperaturilor și umidității
 • depozitarea vinurilor îmbuteliate se face în spații închise, uscate, unde este asigurată o temperatură controlată de max 20° C (ideal este să se păstreze vinul la temperaturi de 5-15° C)
 • umiditatea relativă a aerului trebuie să aibă valori cuprinse între 60 – 80%.
 • spațiile de depozitare trebuie să fie cât mai întunecate, lipsite de lumină.

 

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm sa ne contactați pe e-mail la sales@domeniiletohani.com