De fiecare data cand am ajuns in Moldova cu ocazia prezentarilor de vinuri din ultimele doua-trei saptamani, am adus ninsoarea. Sa zicem ca e semn de belsug :). Vineri seara la Onesti tocmai se asternea un strat de zapada si incepea sa miroase a ger. La 18:30, ora anuntata pentru prezentarea de la Rhea Drinks, orasul era aproape pustiu, dar peste 30 de minute magazinul devenise neincapator. Am socializat la un pahar de spumant Dolette, dupa care am inceput povestea Tohani Wine Experience intr-o combinatie de istorisiri, descrieri si imagini derulate pe televizor.

Aproape doua ore si jumatate am avut parte de un public insetat nu doar de vinuri, dar si de vorbe. Nu goale, ci pline de har, parerea mea, altfel s-ar fi lasat cu reactii adverse. Am degustat si povestit pe rand Siel 2017 si Valahorum 2015, apoi Cuvee Dolette – roze 2016, Principele Radu – Merlot 2013 iar la final Arum, vinul de desert din Tamaioasa Romaneasca din trei ani de recolta (1973, 1985 si 2010), care a fost marea surpriza a serii. Si aceasta pentru ca astfel de licori nu prea au ajuns in prezentarile de la Rhea Drinks.

S-au pus intrebari, ale caror raspunsuri au generat alte intrebari si tot asa, am povestit despre vinuri si obiceiuri de consum, dar si despre vizita la crama, si aceasta pentru ca filmuletul cu petrecerea „Mouve – Tohani Wine Experience” care a avut loc pe 15 septembrie, a starnit pasiuni: „Vrem sa venim si noi la toamna, la aceasta petrecere din vie!”. A ramas sa tinem legatura si sa ne revedem cu prietenii din Onesti in podgoria Tohani, la un incredibil apus de soare asociat cu vinuri si bucate alese, muzici live, foc de tabara si evident, surprize.

Catalin, Marius, multumesc!

Dan Bundur

25% reducere!

Inregistreaza-te acum si primesti un cupon de discount pentru prima comanda

Livrare gratuita la comenzile de peste 150 RON Promotiile nu se cumuleaza!