Dezvoltat in cladirea in care a functionat un restaurant care candva dadea ora exacta in materie de evenimente cu vin in Iasi (ma refer la Ralet), Krud pur si simplu a reinventat conceptul de braserie. Imaginile sunt mai mult decat o invitatie iar prezentarea de pe propriul site, elocventa.

Tohani Wine Experience a fost prima prezentare propriu-zisa de vinuri gazduita de Krud Braserie si speram ca astfel sa fi dat tonul unor experiente memorabile. Am povestit si degustat pe indelete sase vinuri din portofoliul premium al Tohani Romania. Spumantul Dolette a deschis „balul”, dupa care au urmat Siel 2017 si Valahorum 2015, Cuvee Dolette 2016, Principele Radu – Merlot 2013 si la final Arum, un vin de desert care a fost laudat nu doar de catre clientela feminina. Am povestit despre istoria cramei si povestile din spatele etichetelor, am depanat amintiri despre editiile epuizate ale unor vinuri care au impresionat la vremea lor si am savurat pe indelete licorile de astazi (este cazul unui Merlot care continua sa surprinda: Principele Radu, acum aflat la a parta editie).

O seara minunata in care am uitat de zloata de afara, de ninsoarea venita parca mai tarziu ca niciodata si care a dat peste cap circulatia in toata Moldova. La Krud a fost bine, pentru ca asa se intampla cand oamenii faini ajung sa se intalneasca cu vinuri care ii merita!

Dan Bundur

25% reducere!

Inregistreaza-te acum si primesti un cupon de discount pentru prima comanda

Livrare gratuita la comenzile de peste 150 RON Promotiile nu se cumuleaza!