logo tohani

Vrei la cules în vie la Moșia de la Tohani?

25 septembrie / 2 octombrie

După mijlocul lui septembrie, în viile Tohani începe culesul. Din strugurii ăștia se fac vinurile Moșiei noastre, struguri pe care avem mare grijă cum și cu cine îi culegem, pentru că noi credem că vinul păstrează amprenta tuturor celor care contribuie în mod direct la crearea sa.

Și cine poate fi mai potrivit să coboare în rândurile de vie și să culeagă decât voi, băutorii de vin? Poate chiar ai ales din raft o sticlă de Moșia de la Tohani. Azi, te invităm să te bucuri de o experiență unică: înscrie-te în campania noastră de cules și hai să vezi cum se culege via, cum ne adunăm cu toții și facem din acest moment al culesului o sărbătoare colorată, vie, plină de muncă, dar și de distracție! Te așteptăm pe 25 septembrie sau 2 octombrie alături de Cosmin Tudoran, Profu de Vin, și echipa Tohani România.

Ce îți oferim?

În primul rând, trebuie să știi că vei munci.

Deci trebuie să fii harnic și să vrei să uiți de orice, timp de câteva ore, cât vei sta cu gălețile și coșurile prin vie. Culesul nu e cules dacă nu o să te doară un pic spatele și nu o să tânjești după o pauză, la un pahar răcoros de vin.

O experiență unică, garantat.

Alături de Cosmin Tudoran, aka Profu de Vin, și echipa Tohani, vei învăța nu numai secretele culesului, ci și cum se face Moșia de la Tohani. Și dacă ești harnic, nu pleci sigur cu mâna goală. Pune mâna și culege cât mai bine și la fiecare 5 găleți de struguri culeși, vei primi o sticlă din Moșia ta de la Tohani. Câte sticle vei duce acasă depinde doar de tine.

O masă îmbelșugată în vie.

Stropită din plin de vinuri minunate, care vor fi asociate cu măiestrie cu mâncărurile potrivite. Somelierul nu va lipsi, așa că poveștile despre vin și despre loc sunt incluse în meniu.

Distracție cât cuprinde.

Dar din cea care încântă ochiul și sufletul. Ne vom bucura de muzică, vin, un foc de tabără memorabil la apus, printre terasele viilor Tohani. Vei avea ce fotografia, posta și duce cu tine în bagajul de amintiri unice și prețioase.

Cum te înscrii?

Ne pare rău, perioada de înscriere s-a încheiat. Te așteptăm anul viitor la cules!

UPDATE: Din păcate, datorită creșterii incidenței cazurilor de COVID în zona Gura Vadului (Tohani, Prahova) peste limita de 6/1000, suntem nevoiți să anulăm ambele evenimente - 25 septembrie și 2 octombrie. Ne pare sincer rău și sperăm în vremuri mai bune, în care să ne putem vedea și bucura împreună în via Tohani România. Vă mulțumim și vă urăm multă sănătate! 💜

Care este programul?

Program

De cules în vie la Moșia de la Tohani!

00

Zile

00

Ore

00

Minute

00

Secunde

Hai la cules!

 • -

  Primirea la Tohani, coffee break

 • -

  Instructaj

 • -

  Cules, tura 1

 • -

  Masa de prânz

 • -

  Cules, tura 2

 • -

  Foc de tabără, grătar în aer liber

 • *Locurile sunt limitate. Înscrierea se face individual. Selecția se va face în limita locurilor disponibile. Veți fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmarea participării.

 • **Evenimentul durează o zi și transportul este în sarcina participanților. Locurile de parcare sunt disponibile la fața locului.

 • **Evenimentul va fi filmat și fotografiat. Înscrierea și participarea înseamnă acordul dumneavoastră de a fi filmat/fotografiat și de a apărea în materialele care vor rezulta în urma evenimentului.

 • ***Ne rezervăm dreptul de a modifica datele de organizare a evenimentelor în funcție de condițiile meteo și contextul pandemic.

 • ***Nu este permis accesul minorilor și animalelor de companie.

 • ***Selecția și comunicarea răspunsului pozitiv de participare se va transmite, telefonic sau pe email, în perioada 17-20 septembrie.