Duble Gold MedalApogeum IV și un vin încă nedezvăluit

Gold MedalApogeum III și Cuvee Dolette

Silver MedalCuvee Nicolae și Maestro

Acestea sunt vinurile semnate de Tohani România care s-au întors cu medalii din Rochester, New York; nu mai puțin de șase medalii obținute în cadrul unui concurs în care au fost înscrise peste 1000 de vinuri din 12 țări, jurizate de 28 de arbitri (între care 3 Masters of Wine) din 9 țări.

Cred că nu greșesc când spun că e o premieră pentru România – medalierea a șase vinuri de la aceeași cramă, în cadrul aceluiași concurs pe continentul nord-american. Două lucruri ne bucură în mod deosebit – recunoașterea prin dublă medalie de aur a vinului nostru reprezentativ, Apogeum anul IV, și dubla medalie de aur obținută cu un vin pe care l-am trimis fără nume, fără etichetă, doar într-o sticlă simplă. Ne stă în caracter să facem lucruri neobișnuite, și am vrut să încercăm și acest lucru. E vorba, de această dată, de un vin absolut special, cu o poveste de care veți afla în toamnă. Faptul că deja a luat o astfel de medalie, fără să știe nimeni ce vin e, mie mi se pare fantastic și cu siguranță de bun augur” spune Virgil Mândru, proprietarul Tohani România.

Tohani România lansează cu această ocazie “CHAMPIONS OF WINE”, o serie de evenimente-concept găzduite de crama din Dealu Mare pentru a celebra vinurile medaliate la prestigioase concursuri internaționale. Pe 12 iulie 2018, seria debutează cu „American Edition” – un eveniment restrâns ce va oferi invitaților ocazia de a degusta cele șase vinuri premiate în SUA la „Great American International Wine Competition 2018”.