Vineri, 15 septembrie, Tohani va provoaca la o experienta inedita – prima editie a evenimentului MAUVE va avea loc chiar in inima Tohaniului, pe o platforma spectaculoasa in mijlocul viei. Programul va cuprinde degustari de vin, concert de jazz, foc de tabara si un apus de soare memorabil.

Scapam pentru cateva ore de agitatia orasului, urmam Drumul Vinului si descoperim fascinanta vie de la Tohani, intinsa pe sapte dealuri insorite. Se spune ca toti cei care s-au oprit la Tohani au fost atrasi de puterea acestui loc si de pasiunea pe care o inspira oamenilor.

In mijlocul naturii, aflam impreuna istoria bogata si povestea creatiei acestor vinuri, in cadrul unor degustari speciale ale celor mai renumite vinuri Tohani. Irina Sarbu Band acompaniaza sunetul viei cu acorduri de jazz si muzica romaneasca interbelica. Iar in lumina apusului de soare si focului de tabara continuam cu mancare si vin bun!

Participarea este libera in limita locurilor disponibile, pe baza de inregistrare prealabila pana pe data de 5 septembrie 2017.

*Participantii vor avea de asemenea la dispozitie mijloace de transport pe ruta Bucuresti – Tohani, tur – retur. Este necesara inscrierea prealabila in momentul confirmarii participarii, urmand ca detaliile finale privind transportul sa fie anuntate in curand.

Va invitam sa descoperim impreuna fascinanta lume a vinului, in cadrul primei editii MAUVE – TOHANI Wine Experience!

25% reducere!

Inregistreaza-te acum si primesti un cupon de discount pentru prima comanda

Livrare gratuita la comenzile de peste 150 RON Promotiile nu se cumuleaza!