Apogeum

Apogeum este un exemplu al faptului ca munca echipei Tohani, de zi cu zi, este valorizata pe masura eforturilor. Consumat si foarte apreciat chiar de elite europene, precum Francois Hollande, presedintele Frantei, Apogeum – Feteasca Neagra confirma ca este unul din cele mai bune vinuri rosii din Romania, trecand de la statutul de vinul nostru de suflet la a fi un reper in industrie.

Apogeum este un vin care reprezintă încununarea a peste 15 ani de efort susținut în care echipa noastră a investit într-un vis: Feteasca Neagră. Și asta pentru că la Tohani, Feteasca Neagră, soiul nostru național reprezentativ, se bucură de cele mai bune condiții pentru a atinge maximum de calitate datorită condițiilor excelente de sol și climă.

Închinând un pahar din acest vin rar împreună, ne bucură să împărtășim alături de dumneavoastră, din ediția limitată în care a fost îmbuteliat, o parte din distincția care credem că-i permite pe deplin să-și revendice, din anul său de recoltă, calitatea de cea mai bună Fetească Neagră a României.

FISA TEHNICA – APOGEUM – Fetească neagră